Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Handleiding voor docenten voor de installatie van Opdrachten

Dit artikel is bedoeld voor docenten.

Als je Opdrachten wilt gebruiken, maar het niet in je LBS ziet, heeft je beheerder Opdrachten wellicht niet gekoppeld aan je LBS. Docenten kunnen de tool alleen gebruiken als deze is geïnstalleerd in het LBS van je instelling door een domeinbeheerder. Als je wilt controleren of Opdrachten is ingesteld in je LBS, volg je deze instructies om opdrachten te maken. Als je geen opdracht kunt maken, raden we je aan je LBS-beheerder te vragen of de tool is ingeschakeld. Afhankelijk van het LBS dat je gebruikt, kun je deze installatie-instructies delen met je beheerder:

Als je contact wilt opnemen met je beheerder om deze meer informatie te geven, kun je onderstaande e-mailtemplate gebruiken:

[Onderwerp] Je kunt Google Opdrachten nu toevoegen aan ons LBS

Hallo [naam beheerder],

Heb je al gehoord over Google Opdrachten, een nieuwe LTI-app die onderdeel is van Google Workspace for Education? Ik wil je vragen Opdrachten te installeren zodat docenten het kunnen gebruiken in ons leerbeheersysteem [voer de naam van je LBS in: Schoology, Blackboard, Canvas, Sakai, D2L etc.].

Met Google Opdrachten kunnen docenten het volgende:

• Nieuw schoolwerk maken en delen, zoals templates en werkbladen.
  • Tijdbesparende functies gebruiken, zoals een gebruiksvriendelijk reactieoverzicht.
  • Controleren op mogelijk plagiaat in werk van leerlingen met originaliteitsrapporten.
  • Google Documenten en Drive rechtstreeks integreren in het leerbeheersysteem dat we al gebruiken voor gestroomlijnde feedback en het delen van bestanden

Bekijk meer informatie over hoe je Google Opdrachten kunt instellen. Opdrachten is algemeen beschikbaar als kernservice van Google Workspace for Education. Als docent denk ik dat dit het werk in [voer de naam van je LBS in: Schoology, Blackboard, Canvas, Sakai, D2L etc.] makkelijker maakt voor zowel leerlingen als docenten.

Bedankt,
[naam docent]