Ta reda på mer om platser

Med Google Earth kan du hitta bilder och information om platser som du utforskar på kartan.

Sök efter en plats eller klicka på en plats på kartan. Till höger finns en ruta med mer information om platsen.

• Om du vill veta mer klickar du på rutan.
  • Klicka på rutan för att hitta foton. Klicka på fotot högst upp.
  • Om du vill spara platsen i ett projekt klickar du på Lägg till i projekt .

Läs mer om liknande platser

• Hitta relaterade platser: Klicka på länken Andra utforskar även under rutan.
  • Scrolla igenom relaterade platser: Klicka på pilarna.
  • Gå till en relaterad plats: Klicka på Flyg Flyg.

Hitta foton som andra har tagit

1. Öppna Google Earth på datorn.
  2. Klicka på Meny Meny och sedan och aktivera Foton.
  3. Klicka på ett av fotona på kartan.
  4. Klicka på vänster eller höger pil om du vill se fler foton.
    • Valfritt: Om du vill se foton som någon annan har tagit klickar du på personens namn längst ned till vänster.
  5. Avsluta genom att klicka på Föregående Föregående längst upp till vänster.

Lägg till dina foton i Google Earth

Du kan skicka in dina egna foton till Google Earth om du lägger till dem i Google Maps först. Läs mer om hur du lägger till foton i Google Maps.

Tips! Google Earth innehåller de mest relevanta och visuellt tilltalande bilderna från fotodatabasen i Google Maps. Alla foton som läggs till visas inte i Google Earth.