Meer informatie over plaatsen

Wanneer u Google Earth gebruikt om de wereld te verkennen, zijn er foto's en informatie beschikbaar voor de locaties u bekijkt.

Zoek naar een locatie of klik op een plaats. Aan de rechterkant ziet u een vak (of kenniskaart) met meer informatie over wat u ziet.

• Klik op het vak voor meer informatie.
  • Klik op het vak en dan klik op de foto bovenaan om foto's te zien.
  • Klik op Toevoegen Mijn plaatsen om de plaats op te slaan in een lijst. Meer informatie over hoe u een lijst met uw favoriete plaatsen kunt maken.

Meer informatie over vergelijkbare plaatsen

• Gerelateerde plaatsen bekijken: Klik onder het vak op de link 'Mensen bekijken ook'.
  • Door gerelateerde plaatsen scrollen: Klik op de pijlen.
  • Naar een gerelateerde plaats gaan: Klik op Vliegen Vliegen.

Foto's van anderen bekijken

1. Klik op het menu Menu en dan schakel Foto's in.
  2. Klik op een van de foto's die worden weergegeven op de kaart.
  3. Klik op de pijl-links of pijl-rechts om meer foto's te zien.
    • Optioneel: Als u andere foto's wilt zien die iemand heeft gemaakt, klikt u linksonder op zijn of haar naam.
  4. Klik linksboven op Terug Terug om het overzicht te sluiten.

Uw foto's bekijken in Google Earth

U kunt uw eigen foto's indienen bij Google Earth als u ze eerst op Google Maps post. Lees meer informatie over foto's toevoegen aan Google Maps.

Opmerking: Google Earth selecteert de meest relevante en visueel aantrekkelijke foto's uit de database met Google Maps-foto's voor opname. Niet alle foto's die worden toegevoegd verschijnen in Google Earth.