Tietoja paikoista

Google Earthin avulla voit nähdä kuvia ja tietoa paikoista, joita tutkit kartalta.

Hae paikkaa tai napauta sitä. Alhaalla on ruutu, jossa on lisätietoja paikasta.

• Jos haluat lukea lisää, napauta ruutua.
  • Jos haluat nähdä kuvia, napauta ruutua and then napauta kuvaa.

Samankaltaisten paikkojen tutkiminen

• Katso samankaltaisia paikkoja: Pyyhkäise ruutua.
  • Siirry samankaltaiseen paikkaan: Napauta Lennä Fly.

Muiden ottamien kuvien katsominen

1. Avaa Google Earth ‑sovellus Google Earth Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta valikkokuvaketta Menu and then laita Kuvat päälle.
  3. Napauta kartalta haluamaasi kuvaa.
  4. Jos haluat nähdä lisää kuvia, pyyhkäise vasemmalle tai oikealle.
    • Valinnainen: Jos haluat nähdä lisää tietyn henkilön ottamia kuvia, napauta vasemmasta alakulmasta hänen nimeään.
  5. Poistu napauttamalla vasemmasta yläkulmasta Takaisin Takaisin.

Omien kuvien lisääminen Google Earthiin

Voit saada Google Earthiin omia kuviasi, jos julkaiset ne ensin Google Mapsissa. Lue, miten voit lisätä kuvia Google Mapsiin.

Vinkki: Google Earth sisältää Google Mapsin kuvatietokannan osuvimmat ja visuaalisesti näyttävimmät kuvat. Kaikki lisätyt kuvat eivät näy Google Earthissa.