Tietoja paikoista

Google Earthin avulla voit nähdä kuvia ja tietoa paikoista, joita tutkit kartalta.

Hae paikkaa tai klikkaa sitä kartalta. Oikealla on ruutu, jossa on lisätietoja paikasta.

• Jos haluat lukea lisää, klikkaa ruutua.
  • Jos haluat nähdä kuvia, klikkaa ruutua. Klikkaa ylhäällä olevaa kuvaa.
  • Jos haluat tallentaa paikan projektiin, klikkaa Lisää projektiin .

Samankaltaisten paikkojen tutkiminen

• Etsi samankaltaisia paikkoja: Klikkaa ruudun alapuolelta Ihmiset tutustuivat myös näihin ‑linkkiä.
  • Selaa samankaltaisia paikkoja: Klikkaa nuolia.
  • Siirry samankaltaiseen paikkaan: Klikkaa Lennä Fly.

Muiden ottamien kuvien katsominen

1. Avaa Google Earth tietokoneella.
  2. Klikkaa valikkokuvaketta Menu and then laita Kuvat päälle.
  3. Klikkaa kartalta haluamaasi kuvaa.
  4. Jos haluat nähdä lisää kuvia, klikkaa vasenta tai oikeaa nuolta.
    • Valinnainen: Jos haluat nähdä lisää tietyn henkilön ottamia kuvia, klikkaa vasemmasta alakulmasta hänen nimeään.
  5. Poistu klikkaamalla vasemmasta yläkulmasta Takaisin Back.

Omien kuvien lisääminen Google Earthiin

Voit saada Google Earthiin omia kuviasi, jos julkaiset ne ensin Google Mapsissa. Lue, miten voit lisätä kuvia Google Mapsiin.

Vinkki: Google Earth sisältää Google Mapsin kuvatietokannan osuvimmat ja visuaalisesti näyttävimmät kuvat. Kaikki lisätyt kuvat eivät näy Google Earthissa.