Lær nyt om de steder, du ser

Med Google Earth kan du finde billeder og oplysninger om steder, du udforsker på kortet.

Søg efter en placering, eller klik på et sted på kortet. Til højre er der et felt med flere oplysninger om placeringen.

• Klik på feltet for at få flere oplysninger.
  • Markér afkrydsningsfeltet for at finde billeder. Klik på billedet foroven.
  • Klik på Føj til projektet for at gemme stedet i et projekt.

Få flere oplysninger om lignende steder

• Find relaterede steder: Klik på linket "Relaterede steder" under feltet.
  • Rul gennem relaterede steder: Klik på pilene.
  • Gå til et relateret sted: Klik på Flyv Fly.

Find billeder, der er taget af andre

1. Åbn Google Earth på din computer.
  2. Klik på menuen Menu og så aktivér Fotos.
  3. Klik på et af billederne på kortet.
  4. Klik på venstrepil eller højrepil for at se flere billeder.
    • Valgfrit: Klik på vedkommendes navn nederst til venstre for at finde andre billeder, som den pågældende har taget.
  5. Klik på Tilbage Tilbage øverst til venstre for at afslutte.

Føj dine billeder til Google Earth

Du kan indsende dine egne billeder til Google Earth, hvis du uploader dem til Google Maps først. Lær, hvordan du kan tilføje billeder i Google Maps.

Tip! Google Earth indeholder de mest relevante og visuelt fængende billeder fra billeddatabasen i Google Maps. Det er ikke alle billeder, der er tilføjet i Google Maps, som vises i Google Earth.