Google Duo instellen op KaiOS

Je kunt Duo gebruiken om iedereen te bellen die de app gebruikt. Als je je aanmeldt, ontvang je een verificatiecode op je telefoon. Groepsgesprekken en clips zijn niet beschikbaar op apparaten waarop KaiOS wordt uitgevoerd.

Stap 1: Installeer Duo

1. Ga op je mobiele apparaat naar de KaiOS Store.
  2. Download Google Duo.

Stap 2: Verifieer je telefoonnummer

1. Geef je telefoonnummer op.
  2. Klik op Verificatiecode ophalen.
    • Duo stuurt een eenmalige sms met je code naar het nummer dat je hebt opgegeven. Je provider kan de gebruikelijke kosten voor een sms in rekening brengen.
  3. Geef de code op.
    • Als je geen code ontvangt, klik je op Opnieuw verzenden.
    • Als je op 'Opnieuw verzenden' hebt geklikt en geen code ontvangt, klik je op Terug en vul je je telefoonnummer nog een keer goed in.
    • Als je problemen blijft ondervinden, ga je naar het artikel over het oplossen van verificatieproblemen.