Duo har uppgraderats till Meet som enda app för videosamtal och möten. Läs mer.

Lösa problem med att använda Google Duo med skärmen eller högtalaren

Viktigt! Google tillhandahåller inte längre programuppdateringar för dessa Smart Display-enheter från tredje part:

• Lenovo Smart Display 7 tum, 8 tum och 10 tum
  • JBL Link View
  • LG Xboom AI ThinQ WK9 Smart Display

Det här kan påverka kvaliteten i videosamtal och möten. Läs mer om enheter som fungerar med Duo

Om du har problem med att ta emot samtal på Duo efter att du konfigurerat Google Nest-skärmen eller Google Home-högtalaren måste du kontrollera att du är inloggad på samma Google-konto på Duo och skärmen eller högtalaren.

Vi fortsätter att förbättra den övergripande Google Assistent-upplevelsen och har därför inte längre stöd för underutnyttjade funktioner som aviseringar om missat samtal. Läs mer om hur vi förbättrar Google Assistent-funktionerna.

Steg 1: Kontrollera ditt konto på Duo

1. Öppna Duo på mobilen eller surfplattan med Android.

2. Tryck på Meny Meny följt av Inställningar Inställningar.

3. Kontrollera kontot under Google-konto.