Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Ratkaisuja Google Duon ongelmiin näytöllä tai kaiuttimella

Tärkeää: Google ei enää tarjoa ohjelmistopäivityksiä näille kolmannen osapuolen Smart Display ‐laitteille:

• Lenovo Smart Display 7", 8" ja 10"
  • JBL Link View
  • LG Xboom AI ThinQ WK9 Smart Display

Tämä voi vaikuttaa videopuhelujen ja -kokousten laatuun. Lue lisää Duo-yhteensopivista laitteista.

Jos sinulla on ongelmia Duo-puheluiden vastaanottamisessa Google Nest ‐näytön tai Google Home ‐kaiuttimen käyttöönoton jälkeen, tarkista, että olet kirjautunut samalle Google-tilille Duossa ja näytöllä tai kaiuttimessa.

Jatkamme Google Assistantin käyttökokemuksen parantamista, minkä seurauksena vähälle käytölle jääneitä ominaisuuksia (esim. ilmoitukset vastaamattomista puheluista) ei enää tueta Assistantissa. Lue lisää Google Assistantin ominaisuuksien kehittämisestä.

Vaihe 1: Tarkista tilisi Duossa

1. Avaa Duo Android-puhelimella tai ‑tabletilla.

2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Asetukset Asetukset.

3. Valitse tili Google-tili-kohdasta.