Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Løs problemer med at bruge Google Duo på din skærm eller højttaler

Vigtigt! Google leverer ikke længere softwareopdateringer til disse smartskærme fra tredjeparter:

• Lenovo Smart Display 7", 8" og 10"
  • JBL Link View
  • LG Xboom AI ThinQ WK9 Smart Display

Dette kan påvirke kvaliteten af videoopkald og -møder. Få flere oplysninger om enheder, der fungerer sammen med Duo.

Tjek, at du er logget ind på den samme Google-konto i Duo og på din skærm eller højttaler, hvis du har problemer med at modtage opkald i Duo efter konfigurationen af din Google Nest-skærm eller Google Home-højttaler.

Vi arbejder hele tiden på at justere den overordnede Google Assistent-oplevelse, og derfor stopper Assistent med at understøtte underbenyttede funktioner som f.eks. notifikationer om ubesvarede opkald. Se, hvordan vi justerer Google Assistent-funktionerne.

Trin 1: Tjek din konto på Duo

1. Åbn Duo på din Android-telefon eller -tablet.

2. Tryk på menuen Menuog så Indstillinger Indstillinger.

3. Markér afkrydsningsfeltet ud for kontoen under "Google-konto".