Duo is geüpgraded naar Meet, dé app voor videogesprekken en vergaderingen. Meer informatie

Je Google Duo-gespreksgeschiedenis beheren

Je kunt de gegevens van je Duo-gespreksgeschiedenis bekijken of verwijderen.

Belangrijk: Als je je account verwijdert, gaat je geschiedenis definitief verloren. Meer informatie over hoe je je account verwijdert

Je gespreksgeschiedenis downloaden

In Duo voor het web:

1. Ga op je computer naar duo.google.com.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen.
  3. Klik naast Gesprekslijst op Downloaden.

In Duo voor Chromebook:

1. Open Google Duo op je Chromebook.
  2. Klik op Meer opties Meer en dan Hulp en feedback en dan Meer opties Meeren dan Gespreksgeschiedenis exporteren.