Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Gestionar l'historial de trucades de Google Duo

Pots revisar o suprimir informació sobre el teu historial de trucades de Duo.

Important: si suprimeixes el teu compte, en perdràs l'historial permanentment. Obtén informació sobre com suprimir el compte.

Suprimir l'historial de trucades

1. Obre l'aplicació Duo Duo.
  2. A la part superior dreta, toca Més opcions Més i, a continuació, Configuració i, a continuació, Compte i, a continuació, Gestiona l'historial.
  3. Toca Suprimeix tot l'historial ara i, a continuació, Suprimeix.

Important: tot l'historial de trucades i de missatges de Duo se suprimirà permanentment dels dispositius amb la sessió iniciada en aquest Compte de Google que tinguin la versió més recent de Duo.

Revisar l'historial de contactes

1. Obre l'aplicació Duo Duo.
  2. Selecciona un contacte.
  3. A la part superior dreta, toca Més opcions Més i, a continuació,Mostra l'historial complet.

Opcional: per suprimir l'historial de contactes, a la part superior dreta, toca Més opcions Més i, a continuació, Suprimeix l'historial de Duo i, a continuació, Suprimeix.