Duo er oppgradert til Meet – den eneste appen du trenger til videosamtaler og -møter. Finn ut mer.

Administrer anropsloggen din for Google Duo

Du kan gjennomgå eller slette informasjon om Duo-anropsloggen din.

Viktig: Hvis du sletter kontoen din, mister du loggen for godt. Finn ut hvordan du sletter kontoen din.

Last ned anropsloggen din

Fremgangsmåte for Duo på nettet:

1. Gå til duo.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  3. Ved siden av «Anropslogg» klikker du på Last ned.

På Duo for Chromebook:

1. Åpne Google Duo på Chromebook.
  2. Klikk på Flere alternativer Meretterfulgt av Hjelp og tilbakemelding etterfulgt av Flere alternativer Meretterfulgt av Eksportér anropsloggen.