Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Gestionar l'historial de trucades de Google Duo

Pots revisar o suprimir informació sobre el teu historial de trucades de Duo.

Important: si suprimeixes el teu compte, en perdràs l'historial permanentment. Obtén informació sobre com suprimir el compte.

Baixar l'historial de trucades

Des de Duo web:

1. A l'ordinador, ves a duo.google.com.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració.
  3. Al costat de "Registre de trucades", fes clic a Baixa.

Des de Duo a Chromebook:

1. Obre Google Duo al teu Chromebook.
  2. Fes clic a Més opcions Més i desprésAjuda i suggeriments i després Més opcions Més i després Exporta l'historial de trucades.