Duo har uppgraderats till Meet som enda app för videosamtal och möten. Läs mer.

Ansluta ett Google-konto

När du ansluter Duo till ditt Google-konto:

• går det att använda Duo på olika enheter
  • kan personer med ditt mobilnummer eller din Google-kontoinformation, såsom Gmail-adress, se att du använder Duo och ringa till dig med appen.

Läs mer om Google Duo.

Kontrollera att du har den senaste versionen av appen. Ladda ned den senaste versionen av Duo för Android-enheter.

Lägga till ditt Google-konto

Om du inte har lagt till ditt Google-konto under registreringen går det att lägga till med appens inställningar senare.

1. Öppna Duo.
  2. Tryck på Meny Meny följt av Inställningar Inställningar följt av Google-konto.
  3. Tryck på Google-kontot som du vill lägga till. Tryck på Lägg till konto om du inte redan har ett konto tillagt på enheten.
  4. Följ stegen på skärmen.

Ta bort ditt Google-konto

Om du tar bort ditt Google-konto:

• Loggas du ut från Duo på alla enheter, förutom den som verifierats med ditt telefonnummer.
  • Kopplas inte längre ditt telefonnummer till ditt Google-konto i Duo.

Ta bort ditt Google-konto:

1. Öppna Duo.
  2. Tryck på Meny Meny följt av Inställningar Inställningar följt av Ta bort konto.
  3. Tryck på Ta bort.

Koppla bort telefonnumret