Duo is geüpgraded naar Meet, dé app voor videogesprekken en vergaderingen. Meer informatie

Een Google-account koppelen

Als je Duo aan je Google-account koppelt, gebeurt het volgende:

• Je kunt Duo op verschillende apparaten gebruiken.
  • Mensen die je telefoonnummer of Google-accountgegevens (zoals je Gmail-adres) hebben, kunnen zien dat je Duo gebruikt en je bellen via de app.

Meer informatie over Google Duo

Zorg dat je de nieuwste versie van de app hebt. De nieuwste versie van Duo downloaden voor iOS-apparaten.

Je Google-account toevoegen

Als je je Google-account niet hebt toegevoegd tijdens je aanmelding, kun je dat later toevoegen via de app-instellingen.

1. Open Duo op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen en dan Account en dan Account toevoegen.
  3. Tik op het Google-account dat je wilt toevoegen.
  4. Volg de stappen op het scherm.

Je Google-account verwijderen

Als je je Google-account verwijdert, gebeurt het volgende:

• Je wordt uitgelogd bij Duo op al je apparaten, behalve het apparaat dat is geverifieerd met je telefoonnummer.
  • Je telefoonnummer is niet meer gekoppeld aan je Google-account in Duo.

Je Google-account verwijderen:

1. Open Duo op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen en dan Account en dan Google-account verwijderen uit Duo.
  3. Tik op Verwijderen.

Je telefoonnummer ontkoppelen