Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Google-tilin yhdistäminen

Kun yhdistät Duon Google-tiliisi

• voit käyttää Duoa useilla eri laitteilla
  • henkilöt, joilla on puhelinnumerosi tai Google-tilitietosi (esimerkiksi Gmail-osoitteesi), näkevät, että käytät Duoa, ja voivat soittaa sinulle sovelluksen kautta.

Lue lisää Google Duosta.

Varmista, että käytössäsi on sovelluksen uusin versio. Lataa Duon uusin Android-versio.

Google-tilin lisääminen

Jos et rekisteröitymisen yhteydessä lisännyt Google-tiliäsi, voit lisätä tilin myöhemmin sovelluksen asetuksista.

1. Avaa Duo.
  2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Google-tili.
  3. Napauta Google-tiliä, jonka haluat lisätä. Jos laitteella ei vielä ole tiliä, napauta Lisää tili.
  4. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita.

Google-tilin poistaminen

Jos poistat Google-tilin

• sinut kirjataan ulos Duosta kaikilla laitteilla, pois lukien se laite, joka on vahvistettu puhelinnumerollasi
  • puhelinnumeroasi ei enää linkitetä Google-tiliisi Duossa.

Voit poistaa Google-tilisi seuraavasti:

1. Avaa Duo.
  2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Poista tili.
  3. Napauta Poista.

Puhelinnumeron yhteyden katkaiseminen