Notifikation

Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Tilknyt en Google-konto

Når du knytter Duo til din Google-konto:

• Kan du bruge Duo på forskellige enheder.
  • Kan personer, der har dit telefonnummer eller oplysninger om din Google-konto som for eksempel din Gmail-adresse, se, at du bruger Duo, og de kan ringe til dig via appen.

Få flere oplysninger om Google Duo.

Sørg for, at du har den nyeste version af appen. Download den seneste version af Duo til Android-enheder.

Tilføj din Google-konto

Hvis du ikke har tilføjet din Google-konto under tilmeldingen, kan du tilføje den via indstillingerne i appen.

1. Åbn Duo.
  2. Tryk på menuen Menu og såIndstillinger Indstillinger og såGoogle-konto.
  3. Tryk på den Google-konto, du vil tilføje. Tryk på Tilføj konto, hvis du ikke allerede har en konto på din enhed.
  4. Følg trinnene på skærmen.

Fjern din Google-konto

Hvis du fjerner din Google-konto:

• Logges du ud af Duo på alle enheder undtagen den, der er bekræftet med dit telefonnummer.
  • Knyttes dit telefonnummer ikke længere til din Google-konto i Duo.

Sådan fjerner du din Google-konto:

1. Åbn Duo.
  2. Tryk på menuen Menu og så Indstillinger Indstillinger og så Fjern konto.
  3. Tryk på Fjern.

Fjern tilknytningen af dit telefonnummer