Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Connectar un Compte de Google

Quan connectes Duo amb el teu Compte de Google:

• Pots utilitzar Duo en diversos dispositius.
  • Les persones que tinguin el teu número de telèfon o la informació del teu Compte de Google, com ara l'adreça electrònica de Gmail, podran veure que utilitzes Duo i trucar-te des de l'aplicació.

Obtén més informació sobre Google Duo.

Comprova que tinguis la versió més recent de l'aplicació. Baixa la darrera versió de Duo per a dispositius Android.

Afegir el Compte de Google

Si no vas afegir el teu Compte de Google en registrar-te, ho pots fer més endavant a la configuració de l'aplicació.

1. Obre Duo.
  2. Toca Menú Menú i després Configuració Configuració i després Compte de Google.
  3. Toca el Compte de Google que vols afegir-hi. Si encara no en tens cap al dispositiu, toca Afegeix un compte.
  4. Segueix els passos de la pantalla.

Suprimir el Compte de Google

Si suprimeixes el teu Compte de Google:

• Es tancarà la teva sessió de Duo a tots els teus dispositius, excepte el que hagis verificat amb el teu número de telèfon.
  • El teu número de telèfon ja no estarà enllaçat al teu Compte de Google a Duo.

Per suprimir el Compte de Google:

1. Obre Duo.
  2. Toca Menú Menú i després Configuració Configuració i després Suprimeix el compte de Duo.
  3. Toca Suprimeix.

Desconnectar el número de telèfon