Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Google-tilin yhdistäminen

Kun yhdistät Duon Google-tiliisi

• voit käyttää Duoa useilla eri laitteilla
  • henkilöt, joilla on puhelinnumerosi tai Google-tilitietosi (esimerkiksi Gmail-osoitteesi), näkevät, että käytät Duoa, ja voivat soittaa sinulle sovelluksen kautta.

Lue lisää Google Duosta.

Varmista, että käytössäsi on sovelluksen uusin versio. Lataa Duon uusin iOS-versio.

Google-tilin lisääminen

Jos et lisännyt Google-tiliäsi rekisteröitymisen yhteydessä, voit lisätä sen myöhemmin sovelluksen asetuksista.

1. Avaa Duo iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Tili ja sitten Lisää tili.
  3. Valitse Google-tili, jonka haluat lisätä.
  4. Seuraa näytön ohjeita.

Google-tilin poistaminen

Jos poistat Google-tilin

• sinut kirjataan ulos Duosta kaikilla laitteilla, pois lukien se laite, joka on vahvistettu puhelinnumerollasi
  • puhelinnumeroasi ei enää linkitetä Google-tiliisi Duossa.

Voit poistaa Google-tilisi seuraavasti:

1. Avaa Duo iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Tili ja sitten Poista Google-tili Duosta.
  3. Valitse Poista.

Puhelinnumeron yhteyden katkaiseminen