Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Connectar un Compte de Google

Quan connectes Duo amb el teu Compte de Google:

• Pots utilitzar Duo en diversos dispositius.
  • Les persones que tinguin el teu número de telèfon o la informació del teu Compte de Google, com ara l'adreça electrònica de Gmail, podran veure que utilitzes Duo i trucar-te des de l'aplicació.

Obtén més informació sobre Google Duo.

Afegir el Compte de Google

Pots afegir el Compte de Google quan et registris a Duo, o bé el pots afegir més endavant a la configuració de l'aplicació. Per poder utilitzar Duo web, quan el configuris has d'afegir un Compte de Google. Obtén informació sobre com pots configurar Duo web.

Per afegir un Compte de Google en un Chromebook, segueix aquests passos:

1. Obre Duo al dispositiu Chromebook.

2. Selecciona Més Més i després Configuració.
  3. A "Compte de Google", selecciona Afegeix un compte.
  4. Segueix els passos de la pantalla.

Suprimir el Compte de Google

Si suprimeixes el teu Compte de Google:

• Es tancarà la sessió de Duo de tots els teus dispositius, excepte el que hagis verificat amb el número de telèfon.
  • El número de telèfon ja no estarà enllaçat al teu Compte de Google a Duo.

Suprimir el Compte de Google al web

Nota: si suprimeixes el teu Compte de Google, ja no podràs utilitzar Duo des de cap dispositiu amb aquest compte, ni tampoc Duo web.
Per suprimir el teu Compte de Google a Duo web, fes el següent:
  1. A l'ordinador, ves a duo.google.com
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració.
  3. Fes clic a Compte i després Suprimeix el Compte de Google.
  4. Hauràs de confirmar que vols suprimir de Duo el teu Compte de Google. Si és així, fes clic a Suprimeix el compte.

Suprimir el Compte de Google des d'un Chromebook

Per suprimir el teu Compte de Google des d'un Chromebook, fes el següent:

1. Obre Duo al dispositiu Chromebook.
  2. Selecciona Més Més i després Configuració i després Suprimeix el Compte de Google de Duo.
  3. Selecciona Suprimeix.

Desconnectar el número de telèfon