Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Puheluilmoitusten puuttumisen tai viivästymisen korjaaminen

Jos et saa puheluilmoituksia tai jos saat ne myöhässä, voit yrittää korjata ongelman seuraavilla ohjeilla.

Yleiset korjaustoimenpiteet

• Avaa sovellus uudelleen: Käynnistä Duo uudelleen sulkemalla se ja avaamalla se uudelleen.
  • Lataa sovelluksen uusin versio: Varmista, että käytössäsi on uusin Play Kaupasta saatava Duo-versio. Jos käytössäsi on vanha versio, sivulla lukee Päivitä.
  • Yhdistä Wi-Fi-verkkoon: Jos haluat käyttää Wi-Fi-yhteyttä mobiilidatan sijaan, varmista, että olet ottanut Wi-Fi-yhteyden käyttöön.
    1. Avaa Android-laitteen Asetukset Asetukset
    2. Napauta Wi-Fi ja sitten Asetukset Asetukset.
    3. Ota käyttöön Pidä Wi-Fi käytössä virransäästötilassa.

Lisää korjaustoimenpiteitä

Jos ongelma ei korjautunut, kokeile seuraavia ohjeita:

Duo-ilmoitusten ottaminen käyttöön

Varmista, että kumpikaan seuraavista ei estä ilmoituksia:

• Laitteen asetukset: Avaa laitteen Asetukset Asetukset ja sitten Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Duo ja sitten Sovellusilmoitukset ja tarkista sitten, että ilmoitukset ovat käytössä.
  • Sovellus: Avaa Duo ja sitten Lisää Lisää ja sitten Ilmoitukset ja sitten Ota Puheluilmoitukset käyttöön.
Estettyjen numeroiden tarkistaminen
Tarkista, onko puhelinnumero estetty.
  1. Valitse Android-laitteelta Duo ja sitten Lisää Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Estetyt numerot.
  2. Varmista, että puhelinnumero ei ole luettelossa.
Pakotetun sulkemisen välttäminen

Jos Duo ei toiminut oikein ja suljit sen Pakota lopetus ‑toiminnon avulla, sovellus on avattava uudelleen, jotta voit saada siitä ilmoituksia.

1. Siirry sovellusluetteloon.
  2. Avaa Duo napauttamalla.
Duon taustatiedonsiirron salliminen

Varmista, että taustatiedonsiirto on käytössä Duoa ja Google Play Palveluita varten.

1. Avaa Android-laitteen Asetukset Asetukset
  2. Napauta Sovellukset ja sitten Duo ja sitten Datan käyttö.
  3. Ota Taustatiedonsiirto käyttöön.
  4. Tarkista Google Play Palveluiden asetukset vastaavasti.
Virransäästön poistaminen käytöstä

Virransäästö saattaa estää Duoa lähettämästä ilmoituksia. Tutustu virransäästön käytöstä poistamisen ohjeisiin.

Muiden kuin Googlen kehittämät sovellukset, kuten Juice Defender tai Antivirus, saattavat estää ilmoitukset. Jotkut laitteiden valmistajat ovat kehittäneet oman virransäästötilansa. Varmista tarvittaessa, että virransäästö on pois käytöstä:

• Sony: Poista Stamina-tila käytöstä.
  • Huawei: Merkitse Duo suojatuksi sovellukseksi valitsemalla Virransäästö ja sitten Suojatut sovellukset.
  • Xiaomi/MIUI: Varmista, että virransäästötilan ovat pois käytöstä. Avaa sitten tietoturvasovellus ja sitten Käyttöoikeudet ja sitten Lisää Duo automaattisesti käynnistyviin sovelluksiin. Käynnistä tehtävänhallinta ja vedä Duoa alaspäin, kunnes näet riippulukkokuvakkeen.