Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Solucionar problemes amb les notificacions de trucades si no les reps o les reps amb retard

Si no reps les notificacions de trucades o les reps amb retard, segueix aquests consells per resoldre el problema.

Provar les solucions habituals

• Torna a obrir l'aplicació: per tornar a iniciar Duo, surt de l'aplicació i torna-la a obrir.
  • Baixa l'última versió de l'aplicació: comprova que tinguis l'última versió de Duo disponible a Play Store. Si no és així, a la pàgina hi veuràs "Actualitza".
  • Connecta't a la Wi-Fi: si fas servir la Wi-Fi en lloc de les dades mòbils, assegura't que la Wi-Fi estigui activada.
    1. Al dispositiu Android, obre'n la configuració Configuració
    2. Toca Wi-Fi i després Configuració Configuració.
    3. Activa l'opció Utilitza la Wi-Fi en repòs.

Provar altres solucions

Si necessites més consells, prova el següent:

Activar les notificacions de Duo

Comprova que les notificacions no estiguin bloquejades en aquests dos llocs:

• La configuració del dispositiu: obre la configuració del dispositiu Configuració  i després Aplicacions i notificacions  i després Duo i després Notificacions d'aplicacions i, a continuació, comprova que les notificacions estiguin activades.
  • A l'aplicació: Obre Duo i després Més Més i després Notificacions i després Activa Notificacions de trucades.
Comprovar els números bloquejats
Comprova que el número de telèfon no estigui bloquejat.
  1. Al dispositiu Android, obre Duo i després Més Més i després Configuració i després Números bloquejats.
  2. Comprova que el número de telèfon no figuri en aquesta llista.
Evitar utilitzar l'opció "Força l'aturada"

Si has utilitzat l'opció "Força l'aturada" per aturar l'aplicació Duo quan no funcionava, hauràs de tornar-la a obrir per poder rebre les notificacions que t'enviï.

1. Ves a la llista d'aplicacions.
  2. Toca Duo per obrir-la.
Permetre que Duo funcioni en segon pla

Comprova que les dades en segon pla estiguin activades per a Duo i Serveis de Google Play.

1. Al dispositiu Android, obre'n la configuració Configuració
  2. Toca Aplicacions i després Duo i després Ús de dades.
  3. Activa Dades en segon pla.
  4. Repeteix els passos anteriors per a Serveis de Google Play.
Desactivar el mode Estalvi de bateria

El mode Estalvi de bateria pot bloquejar les notificacions de Duo. Obtén més informació per desactivar el mode Estalvi de bateria.

És possible que les aplicacions no desenvolupades per Google, com ara Juice Defender o alguns antivirus, no permetin el funcionament de les notificacions. Altres fabricants poden tenir els seus propis modes d'estalvi de bateria, que hauràs de comprovar:

• Sony: prova de desactivar el mode "Stamina".
  • Huawei: defineix Duo com a aplicació protegida des de l'opció Estalvi de bateria  i després Aplicacions protegides.
  • Xiaomi/MIUI: comprova que tots els modes d'estalvi d'energia estiguin desactivats. A continuació, obre l'aplicació de seguretat i després Permisos i després Afegeix Duo a l'inici automàtic. Inicia el gestor de tasques, cerca Duo i arrossega l'aplicació cap avall fins que es mostri la icona de cadenat.