Duo har uppgraderats till Meet som enda app för videosamtal och möten. Läs mer.

Sluta få Google Duo-samtal

Om du har anslutit ditt telefonnummer till en Google-tjänst har du kanske registrerats automatiskt till andra produkter, såsom Google Duo. Om du vill kan du avinstallera Duo eller radera ditt Duo-konto. Om du vill använda Duo igen senare måste du registrera dig på nytt.

Viktigt!

• Om du raderar kontot försvinner historiken permanent.
  • Historiken finns kvar om du avinstallerar appen och sedan installerar den igen och loggar in.

Blockera samtal från ett nummer

Blockera numret om du vill sluta få samtal från det. Läs om att blockera andra från att ringa dig.

Radera och avinstallera Duo

Viktigt! Läs om att koppla bort en app om du använder Duo med Google Home och vill sluta.

Steg 1: Radera kontot

Att radera Duo-kontot är det enda sättet att helt koppla bort det från ditt telefonnummer eller Google-konto.

1. Öppna Duo på en Android-enhet.
  2. Tryck på Mer Mer och sedan Inställningar och sedan Konto.
  3. Tryck på Ta bort Duo-kontot och sedan Ta bort.

Viktigt! Om du raderar kontot raderas alla inställningar och historiken. Om du registrerar dig på Duo på nytt blockeras inte längre blockerade telefonnummer.

Steg 2: Avinstallera Duo

Viktigt! På vissa enheter är Duo förinstallerat på enheten och kan inte avinstalleras.

För andra enheter där Duo inte är förinstallerat och om du redan har avinstallerat appen måste du vänta i 40 dagar innan du kopplas bort automatiskt från Duo. Om du inte vill vänta i 40 dagar:

1. Öppna enhetens startskärm.
  2. Tryck länge på Duo-ikonen.
  3. Tryck på Information
  4. Tryck på Avinstallera och sedan OK

Tips: Om du installerar om appen ser du historiken.

Andra sätt att sluta få samtal

Sluta få Duo-samtal om du aldrig har registrerat dig för Duo

Om du får samtal genom Appförhandsmeddelanden från personer som har ditt nummer går det att stänga av dem.

1. Öppna appen Inställningar på Android-enheten.
  2. Tryck på Google och sedan Appförhandsmeddelanden.
  3. Stäng av Duo i Anslutna appar.

Ta bort telefonnumret från andra Google-tjänster

Avregistrera ditt telefonnummer från andra Google-tjänster så att du inte längre kan nås av personer som har ditt nummer. Läs om att koppla från ditt nummer.