Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Google Duo ‑puheluiden estäminen

Jos olet liittänyt puhelinnumerosi johonkin Googlen palveluun, olet saattanut automaattisesti rekisteröityä muihin tuotteisiin, kuten Google Duoon. Voit halutessasi poistaa Duo-sovelluksen tai ‑tilin. Jos haluat käyttää Duoa myöhemmin, sinun on rekisteröidyttävä uudelleen.

Tärkeää:

• Jos poistat tilisi, myös historiasi poistuu pysyvästi.
  • Historia säilyy, jos poistat sovelluksen, asennat sen uudelleen ja kirjaudut sisään.

Tietystä numerosta saapuvien puheluiden estäminen

Jos et halua enää puheluita jostakin tietystä numerosta, voit estää numeron. Lue lisää puhelinnumeroiden estämisestä.

Duo-tilin ja ‑sovelluksen poistaminen

Tärkeää: Jos olet käyttänyt Duoa Google Homen kanssa ja haluat lopettaa, katso, kuinka voit poistaa sovelluksen linkityksen.

Vaihe 1: Poista tilisi

Voit poistaa puhelinnumerosi tai Google-tilisi Duosta pysyvästi vain poistamalla Duo-tilisi.

1. Avaa Duo Android-laitteella.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Tili.
  3. Valitse Poista Duo-tili ja sitten Poista.

Tärkeää: Jos poistat tilisi, myös asetuksesi ja historiasi poistuvat. Jos rekisteröidyt Duoon uudelleen, estetyt puhelinnumerot eivät enää ole estettyjä.

Vaihe 2: Poista Duon asennus

Tärkeää: Duo on esiasennettu joillekin laitteille. Tällöin sovellusta ei voi poistaa.

Jos Duo ei ollut esiasennettuna laitteelle ja jos olet jo poistanut sovelluksen, rekisteröitymisesi poistetaan automaattisesti Duosta 40 päivän kuluttua. Jos et halua odottaa 40:tä päivää, toimi seuraavasti:

1. Siirry laitteen aloitusnäyttöön.
  2. Paina Duo-kuvaketta pitkään.
  3. Napauta Tiedot
  4. Napauta Poista asennus ja sitten OK

Vinkki: Näet historiasi, jos asennat sovelluksen uudelleen.

Muita tapoja lopettaa puheluiden vastaanottaminen

Duo-puheluiden vastaanottamisen lopettaminen jos et ole koskaan rekisteröitynyt Duoon

Henkilöt, joilla on puhelinnumerosi, saattavat soittaa sinulle sovellusten esikäyttöviestien kautta. Voit lopettaa tällaisten puheluiden vastaanottamisen.

1. Avaa Asetukset-sovellus Android-laitteella.
  2. Valitse Google ja sitten Sovellusten esikäyttöviestit.
  3. Siirry Yhdistetyt sovellukset ‑kohtaan ja poista Duo käytöstä.

Puhelinnumeron poistaminen muista Googlen palveluista

Voit perua puhelinnumerosi rekisteröinnin muista Googlen palveluista, minkä jälkeen puhelinnumerosi tietävät henkilöt eivät voi enää ottaa sinuun yhteyttä Googlen palveluiden kautta. Lue lisää liitetyn puhelinnumeron poistamisesta.