Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Deixar de rebre trucades de Google Duo

Si has connectat el teu número de telèfon a qualsevol servei de Google, és possible que se't registri automàticament en altres productes, com ara Google Duo. Si vols, pots desinstal·lar Duo o suprimir-ne el teu compte. Si vols tornar a fer servir Duo més endavant, hauràs de registrar-te de nou.

Important:

• Si suprimeixes el teu compte, perdràs l'historial permanentment.
  • Si desinstal·les l'aplicació, la tornes a instal·lar i inicies la sessió, l'historial romandrà.

Bloquejar trucades d'un número

Si vols deixar de rebre trucades d'un número concret, bloqueja'l. Obtén informació sobre com pots bloquejar persones perquè no et truquin.

Suprimir i desinstal·lar Duo

Important: si vols deixar d'utilitzar Duo amb Google Home, aquí trobaràs informació sobre com pots desenllaçar una aplicació.

Pas 1: suprimeix el compte

Suprimir el compte de Duo és l'única manera de desconnectar-lo completament del teu número de telèfon o Compte de Google.

1. Obre Duo al dispositiu Android.
  2. Toca Més Més i després Configuració i després Compte.
  3. Toca Suprimeix el compte de Duo i després Suprimeix.

Important: si suprimeixes el teu compte, també se suprimiran la configuració i l'historial. Si et tornes a registrar a Duo, els números de telèfon bloquejats deixaran d'estar-ho.

Pas 2: desinstal·la Duo

Important: en alguns dispositius, Duo està preinstal·lat i no es pot desinstal·lar.

En el cas dels dispositius en què Duo no està preinstal·lat, i si ja has desinstal·lat l'aplicació, pots esperar 40 dies perquè Duo es desconnecti automàticament. Si no vols esperar-te 40 dies:

1. Ves a la pantalla d'inici del dispositiu.
  2. Mantén premuda la icona de Duo.
  3. Toca Informació.
  4. Toca Desinstal·la i després D'acord

Consell: si tornes a instal·lar l'aplicació, podràs consultar l'historial.

Altres maneres de deixar de rebre trucades

Deixar de rebre trucades si no t'has registrat mai a Duo

Si reps trucades a través de Missatgeria de previsualització d'aplicacions de persones que tenen el teu número, pots deixar de rebre'n.

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Google i després Missatges de previsualització d'aplicació.
  3. A "Aplicacions connectades", desactiva Duo.

Suprimir el número de telèfon d'altres serveis de Google

Pots donar de baixa el teu número de telèfon en altres serveis de Google perquè les persones que el tinguin ja no es puguin posar en contacte amb tu. Obtén informació sobre com pots desconnectar el teu número.