Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Puhelinnumeron vahvistaminen ei onnistu

Jos vahvistuskoodin lähettäminen tai vastaanottaminen tekstiviestinä ei onnistu, yritä viimeistellä puhelinnumerosi vahvistus Google Duolla seuraavien ohjeiden avulla:

Vaihe 1: Tarkista puhelinnumerosi

Varmista, että olet kirjoittanut puhelinnumeron ja maakoodin oikein.

Vaihe 2: Tarkista Wi-Fi- tai mobiilidatayhteyden laatu

• Tarkista asetuksesi:
    • Joko Wi-Fin tai mobiilidatan on oltava käytössä.
    • Lentokonetila ei saa olla käytössä.
  • Siirry paikkaan, jossa yhteys on parempi. Wi-Fi- tai mobiilidatakuvakkeessa pitäisi näkyä ainakin yksi palkki.
  • Voit testata yhteyttä avaamalla Chromen, Safarin tai muun selaimen. Yritä siirtyä jollekin verkkosivustolle ja katso, latautuuko se.

Vaihe 3: Tarkista, että tekstiviestien vastaanottaminen onnistuu

• Tarkista asetuksesi:
    • Matkapuhelinverkkoyhteyden on oltava käytössä.
    • Lentokonetila ei saa olla käytössä.
  • Varmista, että puhelimesi toimii, pyytämällä jotakuta ystävääsi lähettämään sinulle tekstiviesti.

Vaihe 4: Pyydä uusi vahvistuskoodi

Voit pyytää koodia uudelleen vahvistuskoodinäytössä.

• Jos et saanut tekstiviestiä, napauta Lähetä tekstiviesti uudelleen.
  • Jos et saa tekstiviestiä, vaikka sinulla on yhteys matkapuhelinverkkoon, pyydä meitä soittamaan napauttamalla Soita minulle.

Vaihe 5: Yritä korjata sovellus

Sovelluksen sulkeminen ja uudelleen käynnistäminen laitteellasi

1. Avaa Android-laitteen Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset ja sitten Duo ja sitten Pakota sulkeutuminen. Avaa Duo uudelleen.

Sovelluksen poistaminen ja uudelleenasennus

1. Poista Duon asennus
  2. Lataa Duo uudelleen.
  3. Avaa Duo-sovellus.

Laitteen käynnistäminen uudelleen

1. Sammuta laite.
  2. Käynnistä se uudelleen.
  3. Avaa Duo-sovellus.

Tarvitsetko lisää ohjeita?

Jos yllä olevat ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, voit kysyä neuvoja Duon ohjekeskusteluryhmästä.