Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

No puc verificar el número de telèfon

Si tens problemes per enviar o rebre el codi de verificació per SMS, segueix aquests passos per acabar de verificar el número de telèfon amb Google Duo:

Pas 1: comprova el teu número de telèfon

Assegura't que hagis introduït bé el número de telèfon, amb el codi de país correcte.

Pas 2: comprova que tens una bona connexió Wi-Fi o de dades mòbils

• Comprova la configuració:
    • La Wi-Fi o les dades mòbils han d'estar activades.
    • El mode d'avió ha d'estar desactivat.
  • Troba un lloc on tinguis millor connexió. La icona de la Wi-Fi o les dades mòbils ha de tenir com a mínim una barra.
  • Per provar la connexió, obre un navegador com Chrome o Safari. Ves a un lloc web i mira si es carrega.

Pas 3: comprova que pots rebre missatges SMS

• Comprova la configuració:
    • El senyal de telefonia mòbil ha d'estar activat.
    • El mode d'avió ha d'estar desactivat.
  • Demana a un amic que t'enviï un missatge per comprovar que el teu telèfon funciona.

Pas 4: sol·licita un codi de verificació nou

A la pantalla del codi de verificació, pots tornar a demanar el codi.

• Si no l'has rebut, toca Torna a enviar l'SMS.
  • Si tens connexió mòbil però no reps l'SMS, toca Truca'm per sol·licitar que et truquem.

Pas 5: resol els problemes de l'aplicació

Sortir de l'aplicació i reiniciar-la al dispositiu

1. Obre la configuració del teu dispositiu Android.
  2. Toca Aplicacions i després Duo i després Força l'aturada. Torna a obrir Duo.

Desinstal·lar l'aplicació i tornar-la a instal·lar

1. Desinstal·la Duo
  2. Torna a baixar Duo
  3. Obre l'aplicació Duo.

Reiniciar el dispositiu

1. Apaga el dispositiu.
  2. Torna'l a engegar.
  3. Obre l'aplicació Duo.

Necessites més ajuda?

Si cap dels passos anteriors no ha solucionat el problema, pots publicar una pregunta al Fòrum d'ajuda de Duo.