Duo har uppgraderats till Meet som enda app för videosamtal och möten. Läs mer.

Lösa problem med ljud eller video

Viktigt! Google tillhandahåller inte längre programuppdateringar för dessa Smart Display-enheter från tredje part:

• Lenovo Smart Display 7 tum, 8 tum och 10 tum
  • JBL Link View
  • LG Xboom AI ThinQ WK9 Smart Display

Det här kan påverka kvaliteten i videosamtal och möten. Läs mer om enheter som fungerar med Duo.

Om det inte går att ansluta till Duo kan appen ha problem med ljud, video eller anslutning.

Prova det här för att lösa problemet:

Kontrollera att du är ansluten till internet

Anslut till Wi-Fi

Om du är inom räckhåll för ett Wi-Fi-nätverk, försök att ansluta till det.

Kontrollera mobildataanslutningen

Kontrollera att mobilen har mobildata aktiverat och att signalen är stark om det inte går att ansluta till Wi-Fi.

Kontrollera att mobildata är på så här:

1. Öppna appen Inställningar Inställningar följt av Dataanvändning på Android-enheten.
  2. Aktivera Mobildata
Starta om appen

Starta om appen om du har internetanslutning men inte får Duo att fungera.

1. Öppna appen Inställningar Inställningar följt av Appar följt av Duo följt av Tvinga att avsluta på Android-enheten.
  2. Öppna Duo igen.
Starta om enheten

Om inget annat fungerar, prova med att starta om enheten.

Lösa problem med video eller ljud under samtal

Om du pratar med någon och har problem med video eller ljud kan du:

1. Kontrollera att enhetens kamera och mikrofon inte är fysiskt blockerade.
  2. Kontrollera att kameran och mikrofonen är vända åt rätt håll.
  3. Kontrollera mobil- eller Wi-Fi-anslutningen. Wi-Fi- eller mobildataikonen bör ha minst en stapel. Om den inte visar en stapel måste du flytta dig till en plats med bättre anslutning.
  4. Starta om appen och försök igen.
  5. Starta om enheten och försök igen.
  6. Kontrollera enhetens batteristyrka. Ladda enheten om batteriet är svagt.