Duo is geüpgraded naar Meet, dé app voor videogesprekken en vergaderingen. Meer informatie

Problemen met audio of video oplossen

Belangrijk: Google biedt geen software-updates meer voor deze smartdisplays van derden:

• Lenovo Smart Display 7", 8" en 10"
  • JBL Link View
  • LG Xboom AI ThinQ WK9 Smart Display

Dit kan gevolgen hebben voor de kwaliteit van videogesprekken en vergaderingen. Ontdek meer over apparaten die werken met Duo.

Als je geen verbinding kunt maken met Duo, heeft de app mogelijk een probleem met het geluid, de video of de verbinding.

Je kunt het volgende proberen om het probleem op te lossen:

Controleren of je bent verbonden met internet

Verbinding maken met wifi

Als je je binnen het bereik van een wifi-netwerk bevindt, probeer je verbinding met het netwerk te maken.

Je mobiele dataverbinding controleren

Als je geen verbinding met wifi kunt maken, controleer je of mobiele data zijn ingeschakeld op je telefoon en of je een sterk signaal hebt.

Controleren of mobiele data zijn ingeschakeld:

1. Open op je Android-apparaat de app Instellingen Instellingen en dan Datagebruik.
  2. Schakel Mobiele data in.
Start de app opnieuw

Als er een internetverbinding beschikbaar is maar Duo nog steeds niet werkt, start je de app opnieuw.

1. Open op je Android-apparaat de app Instellingen Instellingen en dan Apps en dan Duo en dan Gedwongen stoppen.
  2. Open Duo opnieuw.
Je apparaat opnieuw opstarten

Als niets anders werkt, start je het apparaat opnieuw op.

Problemen met video of geluid tijdens een gesprek oplossen

Als je in gesprek bent en problemen met video of audio hebt, kun je het volgende doen:

1. Zorg ervoor dat de camera en microfoon van het apparaat niet fysiek zijn geblokkeerd.
  2. Controleer of de camera en microfoon de juiste kant op zijn gericht.
  3. Controleer je mobiele verbinding of wifi-verbinding. Het pictogram van je wifi of mobiele data moet minimaal één streepje bevatten. Als je geen streepjes ziet, ga je naar een plek waar je een betere verbinding hebt.
  4. Start de app opnieuw en probeer het nog een keer.
  5. Start je apparaat opnieuw op en probeer het opnieuw.
  6. Controleer de batterij van je apparaat. Als de batterij bijna leeg is, laad je je apparaat op.

Heb je meer hulp nodig?

Ga naar het Helpforum van Duo om vragen te stellen en tips te vinden waarmee je je audio- of videoprobleem kunt oplossen.