Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Solucionar problemes relacionats amb el so o el vídeo

Important: Google ja no ofereix actualitzacions de programari per a aquestes pantalles intel·ligents de tercers:

• Pantalles intel·ligents Lenovo de 7", 8" i 10"
  • Link View de JBL
  • Pantalla intel·ligent LG Xboom AI ThinQ WK9

Això podria afectar la qualitat de les videotrucades i de les reunions. Obtén més informació sobre els dispositius que funcionen amb Duo.

Si no et pots connectar a Duo, pot ser que hi hagi problemes amb el so, el vídeo o la connexió de l'aplicació.

Pots provar les accions següents per intentar resoldre el problema:

Comprovar que estiguis connectat a Internet

Connectar-se a una xarxa Wi-Fi

Si t'arriba el senyal d'una xarxa Wi-Fi, prova de connectar-t'hi.

Comprovar la connexió de les dades mòbils

Si no et pots connectar a una xarxa Wi-Fi, comprova que el telèfon tingui les dades mòbils activades i que hi hagi bona cobertura.

Per comprovar que les dades mòbils estiguin activades, fes el següent:

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Configuració Configuració i després Ús de dades.
  2. Activa Dades mòbils
Reiniciar l'aplicació

Si tens connexió a Internet, però Duo continua sense funcionar, prova de reiniciar l'aplicació. Segueix aquests passos:

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Configuració Configuració i després Aplicacions i després Duo i després Força l'aturada.
  2. Torna a obrir Duo.
Reiniciar el dispositiu

Si res d'això no funciona, prova de reiniciar el dispositiu.

Solucionar problemes relacionats amb el vídeo o el so durant una trucada

Si tens problemes de vídeo o so durant una trucada, fes el següent:

1. Comprova que la càmera i el micròfon del dispositiu no estan bloquejats físicament.
  2. Comprova que la càmera i el micròfon miren cap al costat correcte.
  3. Comprova la connexió de dades mòbils o Wi‑Fi. La icona de la Wi‑Fi o les dades mòbils ha de tenir com a mínim una barra. Si no veus cap barra, troba un lloc on la connexió sigui més potent.
  4. Reinicia l'aplicació i torna-ho a provar.
  5. Reinicia el dispositiu i torna-ho a provar.
  6. Comprova la bateria del dispositiu. Si n'hi ha poca, carrega'l.

Necessites més ajuda?

Ves al Fòrum d'ajuda de Duo. Aquí podràs formular preguntes i hi trobaràs consells per solucionar el problema d'àudio o de vídeo amb què et trobes.