Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Ääni- tai video-ongelmien ratkaiseminen

Tärkeää: Google ei enää tarjoa ohjelmistopäivityksiä näille kolmannen osapuolen Smart Display ‐laitteille:

• Lenovo Smart Display 7", 8" ja 10"
  • JBL Link View
  • LG Xboom AI ThinQ WK9 Smart Display

Tämä voi vaikuttaa videopuhelujen ja -kokousten laatuun. Lue lisää Duo-yhteensopivista laitteista.

Jos et saa yhteyttä Duoon, sovelluksessa voi olla ääni-, video- tai yhteysongelmia.

Internetyhteyden tarkistaminen

Varmista, että tietokone on yhteydessä internetiin.

Videon ja äänen käyttöoikeuksien tarkistaminen Duon verkkoversiossa
Jos olet yhteydessä internetiin ja sinulla on edelleen ongelmia kuvan- tai äänentoistossa, tarkista video‑ ja ääniasetuksesi.
  1. Siirry tietokoneella osoitteeseen duo.google.com.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Lähteet.
  3. Valitse oikeat ääni‑ ja videolähteet avattavista valikoista.
  4. (Valinnainen): Voit testata kaiuttimia tai kuulokkeita klikkaamalla Toista testiääni.
  5. Kun olet valinnut oikean kameran ja mikrofonin, valitse Valmis.

Huom. Jos käytät Duon verkkoversiota Mac-koneella ja Chrome‑ tai Firefox-selaimella, sinun on ehkä myönnettävä mikrofonin ja videon käyttöoikeudet tietokoneesi järjestelmäasetuksista.

Sovelluksen käynnistäminen uudelleen

Jos olet yhteydessä internetiin mutta et silti saa Duoa toimimaan, käynnistä sovellus uudelleen seuraavasti:

1. Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta.
  2. Avaa Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Google Play Kauppa ‑kohdasta Google Play Kauppa
  4. Valitse Hallitse Android-asetuksia
  5. Valitse Sovellukset. Valitse sovellusluettelosta Duo
  6. Valitse Pakota lopetus
  7. Avaa Duo uudelleen.

Huom. Jos käytät Duon verkkoversiota, käynnistä laite uudelleen ja yritä uudelleen.

Laitteen käynnistäminen uudelleen

Jos mikään muu ratkaisu ei toimi, käynnistä laite uudelleen ja yritä uudelleen.

Video- tai ääniongelmien ratkaiseminen puhelun aikana

Jos video tai ääni ei toimi kunnolla puhelun aikana, tee näin:

1. Varmista, että mikään ei peitä laitteen kameraa tai mikrofonia.
  2. Varmista, että kamera ja mikrofoni osoittavat oikeaan suuntaan.
  3. Tarkista puhelimen tai Wi-Fi-verkon yhteys. Wi-Fi- tai mobiilidatakuvakkeessa pitäisi näkyä ainakin yksi palkki. Jos palkkia ei näy, siirry paikkaan, jossa yhteys on parempi.
  4. Käynnistä sovellus uudelleen ja yritä uudelleen.
  5. Käynnistä laite uudelleen ja yritä uudelleen.
  6. Tarkista laitteen akun tila. Jos akun virta on vähissä, lataa laite.

Tarvitsetko lisää ohjeita?

Duon ohjefoorumilla voit esittää kysymyksiä. Sieltä saat myös vinkkejä ääni‑ ja video-ongelmien ratkaisemiseen.