Udfyld PDF-formularer i Google Drev

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan udfylde PDF-formularer i Google Drev på din iPhone, iPad eller Android-enhed.

Udfyld en PDF-formular

Hvis du vil udfylde en PDF-formular, skal du åbne PDF-filen i Google Chrome eller et andet PDF-redigeringsværktøj såsom Adobe Acrobat eller Eksempel på macOS.

Upload en PDF-formular til Google Drev

Hvis du vil oprette og uploade en PDF-formular til Google Drev, kan du bruge et program som f.eks. Adobe Acrobat, Jotform eller PDFescape.

Bemærk! Du kan muligvis ikke udfylde alle PDF-formularer, bl.a. XFA-formularer og dokumenter, der er formateret manuelt til at ligne en formular.