Se og åbn filer

Med Google Drev på nettet kan du f.eks. se videoer, PDF-filer, Microsoft Office-filer, lydfiler og billeder.
Vigtigt! Hvis du forsøger at åbne en mistænkelig fil, får du muligvis en advarsel. Vær forsigtig, hvis du åbner filen.

Se en fil

1. Gå til drive.google.com.
  2. Log ind på din Google-konto med dit brugernavn og din adgangskode.
  3. Dobbeltklik på en fil.
  4. Når du åbner Google-dokumenter, -regneark, -formularer, -tegninger eller Slides-præsentationer, åbnes de i den tilsvarende app.
  5. Hvis du åbner en video, Microsoft Office-fil, lydfil eller en billedfil, åbnes den i Google Drev.
Bemærk! PDF-filer åbnes på en ny fane i din browser.

Åbn en fil med en anden app

Du kan åbne en fil ved hjælp af webapps eller apps, der er installeret på din computer. Hvis du vil åbne filer med apps, der er installeret på din computer, skal du bruge den nyeste version af Google Drev til computer og Appstarter fra Google.
  1. Gå til drive.google.com.
  2. Log ind på din Google-konto med dit brugernavn og din adgangskode.
  3. Højreklik på en fil.
  4. Hold markøren over Åbn med.
  5. Vælg en app.
Se, hvordan man indstiller en standardapp til åbning af bestemte filtyper.