Kommenter Microsoft Office-filer, PDF-filer, billeder og andre filer

Du kan skrive og læse kommentarer til Microsoft Office-filer, PDF-filer, billeder og andre filer i Google Drev.

Føj kommentarer til Microsoft Office-filer

Du kan føje en kommentar til en bestemt tekstbid, celle eller sektion i en Microsoft Office-fil. Kommentarerne vises stadig, når du åbner filen i Microsoft Office.

Hvis du ikke har installeret Google Docs, Sheets eller Slides på din iPhone eller iPad:

1. Åbn appen Google Drev på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på den fil, du vil kommentere.
  3. Øverst skal du trykke på Indsæt kommentar Kommenter og så Ny.
  4. Angiv din kommentar, og tryk på Kommenter.

Hvis du har Google Docs, Sheets eller Slides installeret, kan du læse og tilføje kommentarer der. Få flere oplysninger om tilføjelse af kommentarer i Google Docs, Sheets og Slides.

Føj kommentarer til PDF-filer, billeder og PowerPoint-præsentationer

Du kan kommentere på specifikke sektioner i en PDF-fil, et billede eller en PowerPoint-præsentation.

1. Åbn appen Google Drev på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på PDF-filen, PowerPoint-præsentationen eller billedet, du vil kommentere.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Tilføj kommentar Kommenter og så Ny.
  4. Tryk der, hvor du vil tilføje kommentaren. Du kan flytte kommentarfeltet ved at trykke og trække.
    • Hvis du vil kommentere en bestemt del af teksten, skal du holde fingeren inde på teksten og så Tilføj kommentar.
  5. Tryk på Tilføj kommentar her.
  6. Angiv din kommentar, og tryk på Udfør Udfør.

For at se kommentarer skal du trykke på Tilføj kommentar Kommenter øverst til højre.

Føj kommentarer til videofiler, lydfiler og andre filtyper
  1. Åbn appen Google Drev på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på den fil, du vil kommentere.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Tilføj kommentar Kommenter og så Ny.
  4. Angiv din kommentar, og tryk på Udfør Udfør.

Løs konflikter mellem forskellige versioner af den samme fil

Hvis en bruger uploader en ny version af filen, bliver den eksisterende fil i Google Drev erstattet med den nye version. Eventuelle kommentarer, der tilføjes uden for Google Drev, erstatter kommentarer, der er tilføjet i Drev. Eventuelle redigeringer, der foretages uden for Google Drev, fjerner også alle løste eller inaktive kommentarer.

Sådan påvirker deling filer

Når du deler Microsoft Office-filer, PDF-filer, billeder eller andre filtyper med nogen, kan du vælge, hvad modtageren kan gøre med dem.

• Se: Brugere kan se kommentarer, men kan ikke tilføje nye kommentarer eller dele filen med andre.
  • Kommenter: Brugere kan skrive kommentarer og forslag, men ikke ændre eller dele filen med andre.
  • Rediger: Brugere kan tilføje kommentarer og foretage ændringer i filen, acceptere eller afvise forslag og dele filen med andre.

Få flere oplysninger om, hvordan deling påvirker Google Docs, Sheets, Slides og Analyse