Werk- of schoolbestanden op je computer gebruiken met Drive File Stream

Als je de oorspronkelijke app Google Drive voor je Mac/pc gebruikt, kun je deze verwijderen en 'Back-up en synchronisatie' of Drive File Stream installeren.
Als je Drive File Stream wilt gebruiken, moet je zijn ingelogd bij het Google-account van je werk of school. Je bent momenteel niet ingelogd bij een Google-account. Klik hier om in te loggen bij je Google-account.

Google Chrome gebruiken om ingelogd te blijven bij meerdere Google-accounts.