Back-up van iPhone-gegevens maken met Google Drive

Voordat je je gegevens kunt bekijken op je Android-apparaat, moet je een back-up maken van je iPhone-gegevens in de Google Drive-app op je iPhone.

Nadat je een back-up hebt gemaakt

Je kunt al je content bekijken en gebruiken op je Android-apparaat nadat je het volgende hebt gedaan:

• Maak een back-up van je iPhone of iPad.
  • Log in op je Android-apparaat.
Foto's
  • Je kunt je foto's bekijken en bewerken met de Google Foto's-app.
  • Als je foto's hebt ingedeeld in albums, wordt er geen back-up van die albums gemaakt in Google Foto's.
Contacten
  • Je kunt je contacten bekijken in de app Contacten op je Android-apparaat.
  • De contacten van je iPhone en uit iCloud worden weergegeven in een nieuwe groep die de naam van je apparaat heeft.
Agenda
  • Je kunt je agenda-afspraken bekijken in de Google Agenda-app.
  • Je afspraken worden toegevoegd aan een nieuwe agenda die de naam van je apparaat heeft.