Få Google Drive-aviseringar

Du kan välja om du vill få aviseringar på mobilen, webben eller via e-post från Google Drive för aktivitet och kommentarer i Google Dokument, Teckningar, Kalkylark eller Presentationer.

Aviseringstyper

Du kan välja att bli aviserad om

• någon delar en ny fil eller mapp med dig
  • du nämns i en kommentar eller åtgärd
  • någon begär åtkomst till en fil som du äger.

Få åtkomst till Drive-aviseringar

1. Öppna Google Drive-appen.
  2. Tryck på Prioritet eller Hem.
  3. Högst upp trycker du på Aviseringar.

Ändra inställningar för aviseringar

1. Öppna Google Drive-appen.
  2. Tryck på Meny Meny följt av Inställningar längst upp till vänster.
  3. Tryck på Aviseringsinställningar.
  4. Välj vilka inställningar du vill ändra.

Tips! Om du ändrar de här inställningarna i Google Dokument, Kalkylark eller Presentationer ändras de också för Google Drive.

Läs mer om hur du hanterar aviseringar för specifika Google Dokument, Teckningar, Kalkylark och Presentationer.