Få Google Drive-aviseringar

Du kan välja om du vill få aviseringar i mobilen eller via e-post från Google Drive.

Aviseringstyper

Du kan välja att bli aviserad om

• någon delar en ny fil eller mapp med dig
  • du nämns i en kommentar eller åtgärd
  • någon begär åtkomst till en fil som du äger.

Ändra inställningar för aviseringar

Om du använder Google Drive på fler än en dator måste du ändra dessa inställningar på respektive dator.

1. Öppna drive.google.com.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar uppe till höger följt av Inställningar.
  3. I den vänstra panelen klickar du på Aviseringar.
  4. Bredvid de inställningar du vill ändra markerar eller avmarkerar du rutan.

Läs mer om aviseringar som är specifika för Google Kalkylark.