Motta varsler fra Google Disk

Du kan velge om du vil motta mobil-, nett- eller e-postvarsler fra Google Disk for aktiviteter og kommentarer i Google Dokumenter, Tegninger, Regneark eller Presentasjoner.

Varseltyper

Du kan velge å bli varslet hvis

• noen deler en ny fil eller mappe med deg
  • du blir nevnt i en kommentar eller et gjøremål
  • noen ber om tilgang til en fil du eier

Få tilgang til Disk-varsler

1. Åpne Google Disk-appen.
  2. Trykk på Prioritet eller Startside.
  3. Trykk på Varsler øverst.

Endre varselinnstillingene

1. Åpne Google Disk-appen.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny etterfulgt av Innstillinger.
  3. Trykk på Varselinnstillinger.
  4. Velg hvilke innstillinger du vil endre.

Tips: Hvis du endrer disse innstillingene i Google Dokumenter-, Regneark- eller Presentasjoner-appen, blir de også endret for Google Disk.

Finn ut mer om hvordan du administrerer varsler for bestemte Google Dokumenter-, Tegninger-, Regneark- og Presentasjoner-filer.