Google Drive-meldingen ontvangen

Je kunt kiezen of je mobiele meldingen, webmeldingen of e-mailmeldingen van Google Drive wilt krijgen.

Typen meldingen

Je kunt ervoor kiezen meldingen te krijgen als:

• iemand een nieuw bestand of een nieuwe map met je heeft gedeeld,
  • iemand je heeft vermeld in een reactie of actiepunt,
  • iemand toegang heeft gevraagd tot een bestand waarvan jij de eigenaar bent.

Instellingen voor meldingen wijzigen

Als je Google Drive op meerdere computers gebruikt, moet je deze instellingen op elke computer wijzigen.

1. Ga naar drive.google.com.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Instellingen.
  3. Klik in het linkervenster op Meldingen.
  4. Vink het vakje aan of uit naast de instellingen die je wilt wijzigen.

Meer informatie over specifieke meldingen voor Google Spreadsheets