Google Drive-meldingen ontvangen

Je kunt kiezen of je mobiele, web- of e-mailmeldingen van Google Drive wilt krijgen voor activiteit en reacties in Google Documenten, Tekeningen, Spreadsheets of Presentaties.

Typen meldingen

Je kunt ervoor kiezen meldingen te krijgen als:

• iemand een nieuw bestand of een nieuwe map met je heeft gedeeld,
  • iemand je heeft vermeld in een reactie of actiepunt,
  • iemand toegang heeft gevraagd tot een bestand waarvan jij de eigenaar bent.

Toegang tot Drive-meldingen

1. Open de Google Drive-app.
  2. Tik op Prioriteit of Home.
  3. Tik bovenaan op Meldingen.

Instellingen voor meldingen wijzigen

1. Open de Google Drive-app.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Tik op Instellingen voor meldingen.
  4. Kies welke instellingen je wilt wijzigen.

Tip: Als je deze instellingen in de Google Documenten-, Spreadsheets- of Presentaties-app wijzigt, worden ze ook gewijzigd in Google Drive.

Meer informatie over het beheren van meldingen voor specifieke Google Documenten, Tekeningen, Spreadsheets en Presentaties