Instellingen voor meldingen wijzigen

Je kunt kiezen of je mobiele meldingen, webmeldingen of e-mailmeldingen van Google Drive wilt ontvangen.

1. Ga naar drive.google.com.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen .
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik in het linkervenster op Meldingen.
  5. Schakel het selectievakje in of uit naast de instellingen die je wilt wijzigen.

Meer informatie over meldingen specifiek voor Google Spreadsheets.

Evan is expert op het gebied van Documenten en Drive en auteur van deze Help-pagina. Kies een van de onderstaande opties om hem te laten weten wat je van deze pagina vindt.