Opdater din browser for at bruge Google Drev, Docs, Sheets, Sites, Slides og Analyse

Du skal have en understøttet webbrowser for at bruge:

• Google Drev
  • Docs
  • Sheets
  • Sites
  • Slides
  • Analyse

Få flere oplysninger om, hvad en browser er, hvilken browser du bruger, og hvordan du opdaterer til den nyeste version.

Valgmulighed 1: Find opdateringen til din browser

Opdater browseren

Hvis du ikke kan opdatere din browser, kan du bruge en anden browser. Browsere kan downloades uden beregning og er nemme at installere.

Få flere oplysninger om systemkrav til Google Drev, Docs, Sheets, Sites, Slides og Analyse.

Valgmulighed 2: Opdater dit operativsystem

Hvis du ikke kan opdatere din browser, skal du opdatere dit operativsystem.

Windows

Få flere oplysninger om, hvordan du holder din Windows-computer opdateret..

Mac

Mulighed 3: Brug en anden enhed

Hvis du ikke kan opdatere din browser:

• Installer en ny browser, eller opdater dit operativsystem.
  • Prøv at bruge en anden computer eller en mobilenhed.

Hvis du har en Android-telefon, en Android-tablet, en iPhone eller en iPad, kan du installere Google Drev, Docs, Sheets og Slides.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis dette ikke hjalp dig, kan du prøve at kigge på andre forslag i forummet for Google Drev.