Selaimen päivittäminen Google Driven, Docsin, Sheetsin, Sitesin, Slidesin ja Formsin käyttöä varten

Tuettua selainta edellytetään seuraavien käyttämiseen:

• Google Drive
  • Docs
  • Sheets
  • Sites
  • Slides
  • Forms

Lue lisää siitä, mikä selain on, mitä selainta käytät, ja kuinka voit päivittää sen uusimpaan versioon.

Vaihtoehto 1: Etsi päivitys selaimellesi

Selaimen päivittäminen

Jos et voi päivittää selaintasi, voit käyttää eri selainta. Selaimet ovat maksuttomia, ja ne on helppo asentaa.

Lue lisää Google Driven, Docsin, Sheetsin, Sitesin, Slidesin ja Formsin järjestelmävaatimuksista.

Vaihe 2: Päivitä käyttöjärjestelmä

Jos et voi päivittää selaintasi, päivitä käyttöjärjestelmäsi.

Windows

Lue lisää Windows-tietokoneen pitämisestä ajan tasalla.

Mac

Vaihtoehto 3: Käytä toista laitetta

Jos et voi päivittää selainta:

• Asenna uusi selain tai päivitä käyttöjärjestelmä.
  • Kokeile käyttää toista tietokonetta tai mobiililaitetta.

Jos sinulla on Android-puhelin, Android-tabletti, iPhone tai iPad, voit asentaa Google Driven, Docsin, Sheetsin ja Slidesin.

Tarvitsetko lisäohjeita?

Jos näistä ohjeista ei ollut apua, lue lisää muista vaihtoehdoista Google Drive ‑foorumilta.