Oppdater nettleseren din for å bruke Google Disk, Dokumenter, Regneark, Nettsteder, Presentasjoner og Skjemaer

Du trenger en støttet nettleser for å bruke

• Google Disk
  • Dokumenter
  • Regneark
  • Nettsteder
  • Presentasjoner
  • Skjemaer

Finn ut hva en nettleser er, hvilken nettleser du bruker, og hvordan du kan oppdatere den til den nyeste versjonen.

Alternativ 1: Finn oppdateringen for nettleseren din

Oppdater nettleseren

Hvis du ikke får oppdatert nettleseren, kan du bruke en annen nettleser. Det finnes mange kostnadsfrie nettlesere som er enkle å installere.

Se hvilke systemkrav som gjelder for Google Disk, Dokumenter, Regneark, Nettsteder, Presentasjoner og Skjemaer.

Alternativ 2: Oppdater operativsystemet

Hvis du ikke kan oppdatere nettleseren din, må du oppdatere operativsystemet.

Windows

Se hvordan du holder Windows-datamaskinen din oppdatert.

Mac

Alternativ 3: Bruk en annen enhet

Gjør dette hvis du ikke kan oppdatere nettleseren:

• Installer en ny nettleser eller oppdater operativsystemet.
  • Prøv å bruke en annen datamaskin eller en mobilenhet.

Hvis du har en Android-telefon, et Android-nettbrett, en iPhone eller en iPad, kan du installere Google Disk, Dokumenter, Regneark og Presentasjoner.