Updaten je browser om Google Drive, Documenten, Spreadsheets, Sites, Presentaties en Formulieren te gebruiken

Je hebt een ondersteunde webbrowser nodig om het volgende te kunnen gebruiken:

• Google Drive
  • Documenten
  • Spreadsheets
  • Sites
  • Presentaties
  • Formulieren

Meer informatie over wat een browser is, welke browser je gebruikt en hoe je kunt updaten naar de nieuwste versie

Optie 1: Zoek de update voor je browser

Je browser updaten

Als je je browser niet kunt updaten, kun je beter een andere browser gebruiken. Browsers zijn kosteloos beschikbaar en makkelijk te installeren.

Meer informatie over de systeemvereisten voor Google Drive, Documenten, Spreadsheets, Sites, Presentaties en Formulieren

Optie 2: Update het besturingssysteem

Als je de browser niet kunt updaten, kun je misschien het besturingssysteem updaten.

Windows

Meer informatie over hoe je je Windows-computer up-to-date houdt

Mac

Optie 3: Gebruik een ander apparaat

Als je de browser niet kunt updaten, doe je het volgende:

• Installeer een nieuwe browser of update je besturingssysteem.
  • Gebruik een andere computer of een mobiel apparaat.

Als je een Android-telefoon, Android-tablet, iPhone of iPad hebt, kun je Google Drive, Documenten, Spreadsheets en Presentaties installeren.

Heb je meer hulp nodig?

Als deze oplossingen je niet verder hebben geholpen, bekijk dan de andere suggesties in het Google Drive-forum.