Uppdatera webbläsaren för att använda Google Drive, Dokument, Kalkylark, Sites, Presentationer och Formulär

Du behöver en webbläsare som stöds för att kunna använda:

• Google Drive
  • Dokument
  • Kalkylark
  • Sites
  • Presentationer
  • Formulär

Ta reda på vad en webbläsare är, vilken webbläsare du har och hur du uppdaterar den till den senaste versionen.

Alternativ 1: Hitta uppdateringsprogrammet för webbläsaren

Uppdatera webbläsaren

Om du inte kan uppdatera webbläsaren kan du använda en annan webbläsare. Webbläsare är tillgängliga utan kostnad och är lätta att installera.

Läs mer om systemkraven för Google Drive, Dokument, Kalkylark, Sites, Presentationer och Formulär.

Alternativ 2: Uppdatera operativsystemet

Om du inte kan uppdatera webbläsaren uppdaterar du operativsystemet.

Windows

Läs mer om hur du håller en Windows-dator uppdaterad.

Mac

Alternativ 3: Använd en annan enhet

Om du inte kan uppdatera webbläsaren:

• Installera en ny webbläsare eller uppdatera operativsystemet.
  • Testa att använda en annan dator eller mobil enhet.

Om du har en telefon eller surfplatta med Android, en iPhone eller en iPad kan du installera Google Drive, Dokument, Kalkylark och Presentationer.