Skjermlesere som fungerer med Google Disk

Google Disk fungerer med skjermlesere, slik at du kan lagre, redigere og dele filene dine.

Google Disk på nettet

Her er detaljert informasjon om støttede skjermlesere for datamaskiner:

• ChromeVox: Du trenger ikke å utføre noen ekstra konfigurering for å bruke Disk med ChromeVox på Chrome OS.
  • NVDA: Google Chrome og Mozilla Firefox er de anbefalte nettleserne, sammen med den nyeste versjonen av NVDA. Den beste opplevelsen får du når NVDA er i fokusmodus.
  • JAWS: Google Chrome og Mozilla Firefox er de anbefalte nettleserne, sammen med den nyeste versjonen av JAWS. Den beste opplevelsen får du når JAWS er i skjemamodus eller når den virtuelle markøren er deaktivert.
  • VoiceOver: Google Chrome er den anbefalte nettleseren. Hvis du bruker Safari i stedet for Chrome, slår du på «Trykk på Tab for å velge objekter på en nettside» i de avanserte innstilingene. Det beste resultatet får du ved å slå av Quick Nav-funksjonen i VoiceOver.

Se en video

Kom i gang med Google Disk (19,5 minutter)

I denne videoen viser vi deg hvordan du kommer i gang med å bruke Google Disk med Firefox og NVDA.

I denne videoen viser vi deg hvordan du kommer i gang med å bruke Google Disk med Firefox og NVDA.

Synkroniser filer automatisk

Du kan automatisk synkronisere Disk-filer på datamaskinen din med Disk-filer på nettet.

Når du har installert Backup and Sync, kan du navigere i Google Disk-mappen på datamaskinen med de vanlige tastetrykkene for skjermleseren din. Skriv for eksempel den første bokstaven i et fil- eller mappenavn for å hoppe til den filen eller mappen, eller klipp ut og lim inn filer fra én mappe til en annen.

Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner

Hvis du nettopp har begynt å bruke Dokumenter, Regneark, Presentasjoner eller Skjemaer, kan du finne ut hvordan du bruker Dokumenter-apper med skjermlesere.