Dela filer med konton utanför Google

När du delar en Drive-fil kan du se ett felmeddelande om att du bara kan dela filen med ett Google-konto. Ditt företag eller din skola kan kräva detta för att skydda konfidentiell information.

Gör detta

om du ser felmeddelandet.

1. Fråga personen du delar med om hen har ett Google-konto som du kan dela med. Det kan vara:
    • Ett personligt konto som slutar på @gmail.com.
    • Ett jobb- eller skolkonto som används för Google-produkter som Gmail, Drive, Dokument, Kalkylark eller Presentationer.
  2. Om personen inte har ett Google-konto måste hen registrera sig för ett sådant innan du kan dela filen.
  3. Hjälp personen att registrera sig genom att skicka denna länk: https://accounts.google.com/signupwithoutgmail.

Undantag

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret